Friss topikok

  • : @igaz_ember: "mert az afgán népet Nagy Sándor óta mindenki támadja" Nagy Sándor korában még nem... (2016.11.20. 19:14) Az „afgán szamuráj”
  • Don Gó: A zsidó nem ember, hanem a sátán földi helytartója. (2016.01.18. 16:23) Zsidó bosszúállók
  • : @fehérfarkas: Általában szeretem a kommentjeidet, mert sokat lehet belőle informálódni a Közel-Kel... (2015.07.26. 17:50) A világ 10 legveszélyesebb országa
  • bealina: Szerintem a férfiak hatalmi rivalizálása okozza ezt a csonkítást.A férfi csiklója a makkja,a barla... (2015.05.24. 20:51) Minden nő rémálma?
  • Gringo: @Attila F: Ez a nőkről szóló rész nagyon jó! Ellopom, és ha haveri körben vitatkozunk, (mivelhogy ... (2014.12.21. 00:12) Húsz éves a szabadság Dél-Afrikában – 1. rész

Címkék

Adolf Hitler (1) Afganisztán (2) AIDS (1) Alekszandr Litvinyenko (1) állampolgárság (2) animiszmus (1) arab-izraeli háború (4) arányos elosztás (2) bandák (2) bevándorlás (1) bolsevikek (2) bombázás (1) Borisz Berezovszkij (1) börtön (1) bosszúállók (1) bűnözés (1) bűnszövetkezet (1) Csád (1) család (3) Délvidék (1) drog (3) egészségügy (1) éhezés (1) éhínség (1) Elektronikus hadviselés (1) emberi jogok (6) ENSZ (5) erősen limitált jogok (1) esélyegyenlőség (4) etióp-zsidók (1) etnikai tisztogatás (3) etnikum (1) Európa (3) Európai Bizottság (1) felderítés (1) férfi (1) földgáz (1) fürtös bomba (1) Gáza (2) globális piacgazdaság (1) gyerekek (2) háború (2) Haiti (1) halál (1) Hezbollah (3) Hideg napok (1) HIV (1) holokauszt (3) Hruscsov (1) humántőke (1) ideológiák (1) internacionalizmus (1) intolerancia (4) ipar (1) iszlám (1) Izrael (5) izrael (1) Jemen (1) Josip Broz Tito (1) kazettás bomba (1) Kibera (1) kisebbségek (1) kiszolgáltatottság (7) kitoloncolás (2) klánok (1) kommunizmus (3) koncentrációs tábor (1) Kongó (1) környezetszennyezés (1) Krím (1) Krím félsziget (1) Laosz (1) lázadás (2) lehallgatás (1) letartóztatás (1) Libanon (1) magyargyűlölet (1) második világháború (1) megaláztatás (1) mentális betegségek (2) migráció (1) Mihail Hodorkovszkij (1) Moszad (2) munkanélküliség (2) nácik (2) NATO (1) népírtás (1) (2) nyomornegyed (7) Nyugat-Afrika (2) oktatás (1) oligarcha (2) Oroszország (3) orosz medve (2) Pakisztán (3) polgárháború (5) poligámia (1) prostitucíó (1) Putyin (3) rakétatámadás (1) rasszizmus (2) Roman Abramovics (1) segély (1) síita (2) spiritualizmus (1) stigmák (5) suicid (1) szegénységi küszöb (3) szexi (1) szexualitás (1) Szíria (1) szociológia (1) Szomália (1) Sztálin (1) Szudán (1) tálib (2) társadalom (7) temetés (1) természetgyógyász (1) terrorizmus (3) tévhitek (1) többférjűség (1) többnejűség (1) tolerancia (2) történelem (6) travellerek (1) Trianon (2) tudás (2) túlnépesedés (1) Uganda (1) Ukrajna (3) USA (4) Venezuela (1) vérengzés (1) zsidó (2) zsidók (3) zsidó brigádok (1) Címkefelhő

Világpolitika

Blogunkban szeretnénk rávilágítani a világ érdekes eseményeire, és az azok mögött megbúvó összefüggésekre és igazságokra.

"A tiszteletlenség a szabadság bajnoka, ha nem egyetlen védelmezője." Mark Twain

2014.07.13. 23:43 Vilagpolitika

Zsidó bosszúállók

1. rész: Öljünk meg hatmillió németet

 

A második világháború után egy bizonytalan létszámú zsidó csoport elhatározza, hogy véres bosszút állnak a nácikon testvéreik legyilkolásáért. Hatmillió németet szándékoznak elpusztítani, korra, nemre való tekintet nélkül, hogy megmutassák a világnak: nem lehet büntetlenül zsidókat ölni. 

- Kb -

1945-ben, a szövetségesek statisztikái szerint, csak Nyugat-Németországban mintegy 13,2 millió embert lehetett volna letartóztatni pusztán azért, mert „feltételezhetően” a náci apparátusban szolgáltak. Ebből ténylegesen 3,5 milliót vontak felelősségre, amiből 2,5 millió főt viszonylag gyorsan szabadon engedtek. A nemzetiszocialista rendszert kiszolgáló maradék egy millió főre pedig jellemzően pénzbüntetés, vagy vagyonelkobzás várt, illetve bizonyos munkáktól való eltiltás. 1949-re mindössze 300 náci volt börtönben, miközben tíz, de inkább százezres nagyságrendben jártak-keltek az utcákon - vagy szerte a világban - azok, akik közvetlenül, vagy közvetve vettek részt a zsidó népirtásban.

Soha véget nem érő folyamat

A kérdésre, hogy miért nem ítéltek el több nácit a szövetségesek, az angol holokausztkutató és egyetemi professzor, David Cesarani úgy felelt: „mert az egy soha véget nem érő folyamat lenne.” A professzor felidézte, amikor az angolok a belseni koncentrációs táborban elkövetett bűnök felelőseit tárgyalásos úton próbálták meg elítélni. Kilenc hónapig tartott a procedúra minden különösebb eredmény nélkül - és ez csak egy tábor volt.

Volt azonban egy maroknyi elszánt csoport, akik nem nyugodtak bele, hogy zsidók millióinak gyilkosai még szabadlábon vannak. Ők voltak a „Nakam” (héberül: bosszú), azaz a „Zsidó bosszúállók.” A tagok olyan húszas éveikben járó fiatalok voltak, akik elvesztették családtagjaikat, és koncentrációs táborokból, gettókból, vagy a Churchill javaslatára létrehozott Zsidó Brigádokból verődtek össze.

Előzmények – a Zsidó Brigádok

A Churchill által támogatott Zsidó Brigád volt az egyetlen független zsidó katonai szervezet, amely a II. világháborúban a szövetségesek oldalán harcolt. A tagok többsége Palesztina földjéről érkezett, leginkább abban a reményben, hogy tevékenységükkel elnyerik a Nyugat támogatását a zsidó állam létrehozására, illetve, hogy legyőzzék a náci Németországot.

Az angol katonaság soraiban számos zsidó volt, azonban Churchill elődje, Neville Chamberlain még nem támogatta egy önálló zsidó harcászati egység létrehozását a brit hadseregen belül, mert nem akarta, hogy ez később tárgyalási alapot szolgáltasson Izrael megalapításánál. 1944 szeptemberében végül Churchill személye, és az Európából érkező rémhírek segítették elő a Zsidó Brigád létrehozását a brit miniszterelnök, és Weizman, későbbi izraeli államelnök tárgyalásai eredményeként. Rövid egyiptomi kiképzésük után a mintegy 5000 főnyi zsidó alakulatot az olasz fronton vetették be. A háború végén, ezek a csapatok Északkelet-Olaszországban, illetve Ausztriában találkoztak a holokauszt túlélőivel. Nem sokkal később az egységet a britek hivatalosan feloszlatták. A csapat tagjainak jó része azonban még csak akkor látta elérkezettnek az időt saját háborújuk megkezdésére: bosszút állni a vélt, vagy valós náci bűnösökön.

flag.jpg

 A Zsidó Brigádok zászlója. Fotó: Central Zionist Archive

 „...a hullára egy nagy követ kötöttünk és belöktük a vízbe”

A zsidó bosszúálló brigádokat több részre osztották, akik a szövetségesek hallgatólagos beleegyezésével már 1944-ben megkezdték nem hivatalos tevékenységeiket olasz és német területeken. Mivel a brigádok tagjai élvezték az angol katonai hírszerzés támogatását, és ingyen utazhattak a II. világháború utáni Európában (a britek által kiállított hivatalos meghatalmazással), ezért „rendkívül hatékonyak voltak a célpontok felkutatásában, majd azok törvényen kívüli elítélésében”- mondja Cesarani professzor.

A csoport tagjai beszivárogtak a különböző állami szervekbe, és a bűnösnek vélt nácikat elfogták, majd eltették láb alól. Van, akit megfojtottak, voltak, akiket felakasztottak. Az akasztásokat legtöbbször garázsban hajtották végre, úgy, hogy az áldozatot az autó tetejére állították, nyakát körbe kötötték, és felfüggesztették a tetőgerendára. Majd egyikük elhajtott az autóval, míg az áldozat ott maradt lógva.

Michael Elkins, a BBC egykori Jeruzsálemi tudósítója sokat foglalkozott a témával. Ő számol be arról, hogy 1945 után Németországban számos esetben előfordult, hogy magas rangú volt nácikat találtak holtan útszéli árkokban - vélhetően „cserbenhagyásos gázolás” áldozatai lettek. Más nácik saját autójukkal szenvedtek halálos balesetet, rejtélyes mechanikai meghibásodás következtében. A Gestapo egyik volt vezetője éppen a kórházi ágyában várt egy műtéti beavatkozásra, amikor az infúzióján keresztül, rejtélyes módon kerozin került a véráramába.

A zsidó csapatok a lehető legnagyobb titokban, felhajtásmentesen végezték a dolgukat. „A teherautó megállt egy előre megbeszélt helyen, amely hivatalosan nyomozási helyszínül szolgált volna. Amikor a tóhoz értünk, elővezettük az SS katonát, megfojtottuk, a hullára egy nagy követ kötöttünk és belöktük a vízbe” – emlékszik vissza az egyik bosszúálló.

„Mi nem azért cselekedtünk, hogy felhívjuk a jövő generációk figyelmét a nácik által elkövetett bűnökre és azok konzekvenciáira. Minket csak a bosszú vezérelt. Tudja, mi az, hogy a bosszú édes íze? Nos, én pont ezt éreztem: kivégezni egy olyan nácit, akiről tudtam, hogy kitépett egy gyereket az anyja karjai közül, aztán a falhoz vágta, majd lelőtte az apát a nő szeme láttára. Nyugodt lelkiismerettel öltem, és ha újra meg kéne tennem, megtenném.” – mondta egy másik volt brigádtag.

Az akciókban résztvevők később valamennyien azt nyilatkozták, úgy érezték, nem a saját, hanem az egész zsidó nép nevében hajtanak végre történelmi küldetést. Úgy gondolják, hogy csak a kötelességüket teljesítették. Mind hétköznapi emberek voltak, akiknek jó része fontos katonai, vagy civil szolgálatot lát el a mai Izraelben.

nakam_csoport.jpg

A bosszúállók. Fotó: dachaukz.blogspot

Szemet szemért – kísérlet hatmillió német elpusztítására

A Brigádon belüli keményvonalasok a célzott likvidálások mellett, a „szemet szemért” elv alapján több millió német válogatás nélküli meggyilkolását tervezték. München, Berlin, Weimar, Nürnberg és Hamburg víztározójába kívántak halálos mérget juttatni, hogy így pusztítsák el az említett városok lakosságát. Előzetesen, mint szakemberek, vagy egyszerű munkások beszivárogtak a vízellátó üzemekbe. Éjszakákon át tanulmányozták a vízművek tervrajzait, arra külön figyelmet szenteltek, hogy az amerikaiak elől elzárják a vizet, ezzel biztosítva, hogy csak a németek kapjanak a mérgezett folyadékból. „Minden készen állt az akcióra, csak az engedélyre vártunk” – írta később az egyik résztvevő.

Abba Kovner, a keményvonalasok vezetője Palesztinába utazott, hogy megszerezze az ottani zsidó vezetés - elsősorban – morális támogatását. Találkozott Chaim Weizmannal, a leendő izraeli állam első elnökével, aki a manchesteri egyetemen vegyészként végzett. Amikor meghallgatta Kovnert a holokauszt borzalmairól, nem támasztott akadályt: áldását adta a bosszúállók akciójára, sőt felajánlotta segítségét a méreg megszerzését illetően.

A terv azonban sosem valósult meg. Kovnert egy nagy adag méreggel a zsebében a brit katonai rendőrség letartóztatta, miközben Izraelből hajózott vissza Európába. Vélhetően elárulták, valószínűleg azért, mert a cionista vezetés attól tartott, hogy egy ilyen nagyszabású tömegmészárlás aláásná a cionizmus Holokauszt után kialakult ideológiájának morálját és veszélyeztetné az önálló zsidó állam megteremtését is.

A kudarcba fulladt terv számos kérdést vet föl. Vajon a Bosszúállóknak volt-e felhatalmazásuk kezükbe venni az ítélkezés és bíráskodás jogát? Volt-e felhatalmazásuk arra, hogy a vélt, vagy valós bűnösöket felelősségre vonják, hogy a jövő generációi az eszükbe véssék: nem lehet büntetlenül zsidókat ölni? És vajon ki adhatott volna erre felhatalmazást?

Paradox módon, a zsidó bosszúállók tevékenységének leginkább a saját maguk a zsidók vetettek véget. A születőfélben lévő Izrael állam vezetői egyre inkább úgy gondolták, hogy a Zsidó Brigádok akciói ártanak a cionizmus ügyének és a zsidók nemzetközi megítélésének. Ha a zsidó állam megteremtésének végjátéka nem abban az időben zajlik, a bosszúállók majdnem biztos, hogy tovább folytatják tevékenységüket és még több nácit ölnek meg. Vajon akkor sikerül végrehajtani a hat millió német ellen kitervelt merényletet? Ha igen, milyen lenne most a zsidók nemzetközi megítélése?

A második résszel hamarosan jövünk!

A témát bemutató dokumentumfilm magyar nyelven:

https://www.youtube.com/watch?v=qQpI0BqXKzg

A blogon megjelent hasonló cikkek a témában:

Az elektronikus hadviselés szerepe a 2006-os arab-izraeli háborúban

„Nem szállítok feketéket” – az etióp kisebbség helyzete Izraelben

Élet a kerítés mögött – megalázó kisebbségi lét Izraelben – 1. rész

Élet a kerítés mögött (2. rész) – Izrael az ígéret földje?

 

 

26 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagpolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr916506149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval, a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.07.14. 05:46:07

Igen, az ember kegyetlen és hajlamos a véres bosszúra.

dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ 2014.07.14. 18:52:02

ők pofátlankodtak másnak a földjére és aztán még nekik állt feljebb amiért ki akarták tessékelni őket! igazi köpedékek vagytok bazmeg

Lacusch69(Sch.Lacika) 2014.07.14. 19:22:05

Ezek az emberek miért nem kerültek bíróság elé, ill. akasztófa alá? Ja, értem...
Amúgy érdemes rákeresni Shlomo Morel nevére a Google-n.

bloggerman77 2014.07.14. 19:50:51

@Schindler Pistája:

Csak mint a németek, akik csecsemőket küldtek a gázkamrába, éheztettek halálra, verték szét a fejüket kövekhez csapkodva...

bandiras2 2014.07.14. 19:53:45

Ehelyett később kitalálták a toleranciát, a multikultit, és a bevándorlást mint megoldást. És hogy a németekkel pusztul egész nyugat-európa? Ugyan már, kit érdekel. Londonban már most több az afrikai-moszlim-indiai bevándorló mint a fehér ember. Franciaországban már egész lakosságra vetítve kisebbségben van az őslakos fehér ember. Németo. sem áll jobban. Még 200 év, és nem lesz fehér ember német országban. Sem... Fehér: 1, maximum 2 gyermek, magas iskoláztatás, munkamorál.--- Bevándorló: 8 gyerek, de 4 minimum, iskola helyett bandázás, később segély, vagy vadász életmód, ahogy a nagypapa is tette azt afrikában.
www.youtube.com/watch?v=9POkP2oCFhA
Afrikában az emlékezet addig tart, amíg a nagypapa életben van. Ha meghal, akkor eltűnik a tudás. Csillagkapu nagyfilm megvan mikor Amon-Rá betiltotta az írást a népének? Ezeknek a drága bevándorlóknak még betiltani sem kell, mert ősközösségi kultúrájukból adódóan nincs rá igényük. A mi fehér civilizációnk, emlékszik a régi egyiptomiakra, a Görög akropoliszra, Rómára. Több mint 5000 év emlékezet, és technológia. Igen, a feketék is képesek mérnöki diplomát szerezni. Csak épp le kell őket választani a civilizációjukról még csecsemőként, és fehér emberként felnevelni, nem pedig a törzsi közösségben, ahol az a nagypapa a példakép aki a bambuszlándzsát AK-47-re cserélte, és úgy tartotta el a családját hogy megölt mindent és mindenkit aki a család túlélésének útjában volt, illetve az apuka, aki kalózkodással kereste meg a haverjaival a pénzt az embercsempészre, hogy századmagával jött európába, miközben mögötte még százmillió éhes ősemberi civilizációs szinten levő éhenkórász tobzódik hogy jusson neki az európai koncból. Csak nézz körül, hogy kik tolják a multikulti szekerét, és megtalálod a bosszúállókat.

conchita wurst 2014.07.14. 19:59:20

Azt se felejtsük el hogy 2x robbantottak a holokauszttagadóknál, aztán kiderült hogy e nélkül a történészcsoport nélkül még mindig azt hazudoznák a sidók nyugaton amit 40 évig, azaz hogy Auschwitzban 4 millió emberből csináltak szappant+lámpaernyőt a nácik a mai 1 milliós hazugság helyett.

gizmo26 2014.07.14. 20:03:37

Ha sikerül a tervük, most lehet sokan meg sem születnek a német válogatottból, és győznek az argentínok.

gizmo26 2014.07.14. 20:08:43

Mondjuk ha nem szökik el az a sok háborús bűnös Brazíliába meg Argentínába......

gizmo26 2014.07.14. 20:11:52

Biztos azért nem engedték végül tömgesen kivégezni a németeket, mert akkok jóval kevesebb kárpótlást kaptak volna.

Alick 2014.07.14. 20:37:35

Tehát a Becstelen Brigantiknak volt némi valóságalapja... :)

MEDVE1978 2014.07.14. 21:01:08

Ezek az emberek pontosan olyanok lettek volna, mint a nácik, ha tömeggyilkosságot követnek el. Ha tényleg megölnek ilyen módon, méreggel ennyi embert, akkor ma nem lenne Izrael állam. Nem hinném, hogy a világ megbocsátotta volna ezt a zsidóknak, ahogy a németeknek sem bocsátotta meg sokáig.

HK417 · http://dokkmunkas.blog.hu/ 2014.07.14. 21:10:20

A háborúnak vége, mindenki él ahogy tud--erre jön 10-20 briganti és elkapja, majd megöli! Bátrak na! Sima köztörvényes bűnözők és kész.
Erre büszkék? Érdekes, hogy előtte vagy közben nem nagyon védekeztek, harcolásztak--ha igaz, akkor birkaként mentek ahova vitték őket. Aztán a gyáva férget előjöttek és a legyőzöttek "polgári" életét élő tagjait elkezdik gyilkolászni--ezt nehéz lesz hőstettként eladni még a legjobb hasbara ügynöknek sem! Kiváncsi vagyok mikor fognak megjelenni és elkezdeni a propagandát,...

Fhmen 2014.07.14. 21:42:06

Király kis nácmágnes cikk. Gyülnek is mint a genny.

Poroszkai Attila 2014.07.15. 00:45:42

Teljesen jogos bosszú lett volna. Sajna a zsidók túlságosan humanisták. Pedig milyen mókás lett volna a 6 milló német után jött volna a 400 ezer magyar :-)

ayad 2014.07.15. 14:36:22

@Poroszkai Attila: ja, fõleg ha anyád is benne lett volna

pvcpadlo01 (törölt) 2014.08.13. 08:39:25

Nahát a zsidókmegbosszulták (volna) az édesanyjuk, gyermekük, szerelmük gyilkosain az elkövetett szörnyűségeket?

BORZALOM!
Kedves kommentelők, ha veletek csinálták volna ti mit tettek volna ha szembe találkoztok szeretteitek gyilkosaival? Hm?

pvcpadlo01 (törölt) 2014.08.13. 08:47:29

@HK417: Tudod ...az úgy történt, hogy a férfiakat elvitték munkaszolgálatba, ahol többen úgy végezték, mint pl Radnóti Miklós, bizonyára hallottad a nevét vagy Petschauer Attila magyar olimpiai kardvívó bajnok akit a keretlegények Cesh ezredes úr bíztatására a téli Oroszországban vízzel locsolták amíg meg nem fagyott..

A gyerkek meg nők és az aggastyánok valahogy nem tudtak fegyvert fogni, és el sem hitték, hogy a haláltáborokba viszik kényszermunka táborok helyett. Azt sem voltak képesek elhinni, hogy a magyar állam amelynek büntetlen előéletű alattvalói/ adófizetői voltak a gyilkosaik kezére adta őket...

Így talán már érthetőbb.

Azután a túlélők egy része Palesztinába menekült és a később megalakuló Izrael állam polgára lett és a világ egyik legerősebb hadseregét hozták létre ahol azarab tengerben a százszoros túlerővel szemben fél évszázada óta sikeresen védi magát.Ámde a náci érzelmű antiszemitáknak ez sem tetszik, sem az amit te írtál. Nem könnyű a kedvetekre tenni...

pvcpadlo01 (törölt) 2014.08.13. 08:50:51

@HK417: A gyilkosaikat kapták el még Eichmannt is bíróság elé állították, kapott védőt etc..Magyarországon is bíróság előtt feleltek a háborús bűnösök, egy koalíciós kormány bírósága előtt.

A cikk náci propaganda semmilyen bizonyítékkal nem szolgál.

pvcpadlo01 (törölt) 2014.08.13. 08:55:59

@Alick: A becstelen brigantik sc fi volt és talán észre vetted, hogy nem a háború utá, hanem a háború ALATT játszódott..és a náciknak módjuk volt fegyverre, létszám fölénnyel védekezni. Ez is mellé...Moszkvában 20úbelért megnyalhazot Führered koponya csontjának maradványát.

pvcpadlo01 (törölt) 2014.08.13. 08:57:59

[Window Title]
A becstelen brigantik sc-fi volt és talán észrevetted, hogy nem a háború után, hanem a háború ALATT játszódott..és a náciknak módjuk volt fegyverrel, létszám fölénnyel védekezni. Ez is mellé...Moszkvában 20 rubelért megnyalhatod Führered koponya csontjának maradványát.

pvcpadlo01 (törölt) 2014.08.13. 09:05:26

"A terv azonban sosem valósult meg. Kovnert egy nagy adag méreggel a zsebében " érdekes 6 millió németnek szánt méreg elfért egy zsebben.... :)

pvcpadlo01 (törölt) 2014.08.13. 09:08:44

"A háborúnak vége, mindenki él ahogy tud--erre jön 10-20 briganti és elkapja, majd megöli! Bátrak na! Sima köztörvényes bűnözők és kész.
Erre büszkék? Érdekes, hogy előtte vagy közben nem nagyon védekeztek, harcolásztak--ha igaz, akkor birkaként mentek ahova vitték őket. Aztán a gyáva férget előjöttek és a legyőzöttek "polgári" életét élő tagjait elkezdik gyilkolászni--ezt nehéz lesz hőstettként eladni még a legjobb hasbara ügynöknek sem! Kiváncsi vagyok mikor fognak megjelenni és elkezdeni a propagandát,... "

..szegény ártatlan náci gyilkosok akik már azt hitték megússzák a gyilkosságokat amelyeket kisgyermekek tarkón lövésével töltött hónapjaik után joggal várhattak volna, és egyszer csak szembe találják magukat, nem 4 éves kislányokkal, de férfiakkal...hogy összeszarták magukat szegénykék...ríjjál kicsinyt érettük!

pvcpadlo01 (törölt) 2014.08.13. 09:14:05

Guido Kopp:Az SS

SS katonák panaszkodtak, hogy kínos számukra hogy napokig a hajuknál fogva felemelt gyerekeket tarkón lőni és egy gödörbe dobni ..
Akik ezt elrendelték nyilván hazafias cselekedetnek gondolták. Nyilván jogtalanul végezték ki őket, ha elkapták.

Don Gó 2016.01.18. 16:23:49

A zsidó nem ember, hanem a sátán földi helytartója.
süti beállítások módosítása