Friss topikok

  • : @igaz_ember: "mert az afgán népet Nagy Sándor óta mindenki támadja" Nagy Sándor korában még nem... (2016.11.20. 19:14) Az „afgán szamuráj”
  • Don Gó: A zsidó nem ember, hanem a sátán földi helytartója. (2016.01.18. 16:23) Zsidó bosszúállók
  • : @fehérfarkas: Általában szeretem a kommentjeidet, mert sokat lehet belőle informálódni a Közel-Kel... (2015.07.26. 17:50) A világ 10 legveszélyesebb országa
  • bealina: Szerintem a férfiak hatalmi rivalizálása okozza ezt a csonkítást.A férfi csiklója a makkja,a barla... (2015.05.24. 20:51) Minden nő rémálma?
  • Gringo: @Attila F: Ez a nőkről szóló rész nagyon jó! Ellopom, és ha haveri körben vitatkozunk, (mivelhogy ... (2014.12.21. 00:12) Húsz éves a szabadság Dél-Afrikában – 1. rész

Címkék

Adolf Hitler (1) Afganisztán (2) AIDS (1) Alekszandr Litvinyenko (1) állampolgárság (2) animiszmus (1) arab-izraeli háború (4) arányos elosztás (2) bandák (2) bevándorlás (1) bolsevikek (2) bombázás (1) Borisz Berezovszkij (1) börtön (1) bosszúállók (1) bűnözés (1) bűnszövetkezet (1) Csád (1) család (3) Délvidék (1) drog (3) egészségügy (1) éhezés (1) éhínség (1) Elektronikus hadviselés (1) emberi jogok (6) ENSZ (5) erősen limitált jogok (1) esélyegyenlőség (4) etióp-zsidók (1) etnikai tisztogatás (3) etnikum (1) Európa (3) Európai Bizottság (1) felderítés (1) férfi (1) földgáz (1) fürtös bomba (1) Gáza (2) globális piacgazdaság (1) gyerekek (2) háború (2) Haiti (1) halál (1) Hezbollah (3) Hideg napok (1) HIV (1) holokauszt (3) Hruscsov (1) humántőke (1) ideológiák (1) internacionalizmus (1) intolerancia (4) ipar (1) iszlám (1) Izrael (5) izrael (1) Jemen (1) Josip Broz Tito (1) kazettás bomba (1) Kibera (1) kisebbségek (1) kiszolgáltatottság (7) kitoloncolás (2) klánok (1) kommunizmus (3) koncentrációs tábor (1) Kongó (1) környezetszennyezés (1) Krím (1) Krím félsziget (1) Laosz (1) lázadás (2) lehallgatás (1) letartóztatás (1) Libanon (1) magyargyűlölet (1) második világháború (1) megaláztatás (1) mentális betegségek (2) migráció (1) Mihail Hodorkovszkij (1) Moszad (2) munkanélküliség (2) nácik (2) NATO (1) népírtás (1) (2) nyomornegyed (7) Nyugat-Afrika (2) oktatás (1) oligarcha (2) Oroszország (3) orosz medve (2) Pakisztán (3) polgárháború (5) poligámia (1) prostitucíó (1) Putyin (3) rakétatámadás (1) rasszizmus (2) Roman Abramovics (1) segély (1) síita (2) spiritualizmus (1) stigmák (5) suicid (1) szegénységi küszöb (3) szexi (1) szexualitás (1) Szíria (1) szociológia (1) Szomália (1) Sztálin (1) Szudán (1) tálib (2) társadalom (7) temetés (1) természetgyógyász (1) terrorizmus (3) tévhitek (1) többférjűség (1) többnejűség (1) tolerancia (2) történelem (6) travellerek (1) Trianon (2) tudás (2) túlnépesedés (1) Uganda (1) Ukrajna (3) USA (4) Venezuela (1) vérengzés (1) zsidó (2) zsidók (3) zsidó brigádok (1) Címkefelhő

Világpolitika

Blogunkban szeretnénk rávilágítani a világ érdekes eseményeire, és az azok mögött megbúvó összefüggésekre és igazságokra.

"A tiszteletlenség a szabadság bajnoka, ha nem egyetlen védelmezője." Mark Twain

2014.05.11. 13:44 Vilagpolitika

„Én csak a testemet árulom…”

Háromszor adják el a szüzességet Thaiföldön

-sv-

Thaiföld, ahol az álmok valóra válnak – de nem csak a turisták, hanem a burmai nők számára is. Az egyre növekvő és változó igények kiszolgálására, a striciknek jól jönnek a burmai menekültek, akiknek álmai thaiföldi bordélyokban valósulnak meg. Itt annyi pénzt tudnak megkeresni, amiből vígan megélnek, sőt, otthon maradt családjukat is segíteni tudják. Ezért a megvalósuló álomért sokuknak nem nagy ár, hogy prostituáltként kell dolgozniuk. Ha szűzen érkeznek az országba, még hamarabb juthatnak sok pénzhez.

 Tömegével utaznak hát Thaiföldre, Maesot városába, ahol már a stricik is burmaiak. „Régen nagyon nehéz volt burmai lányt szerezni, pedig a vendégek kérték. A madámoknak és a striciknek azonban sikerült megoldani ezt a problémát. Most már méret és alak alapján rendelhetünk a burmai „brókerektől”. Burmában annyira nincs munka, hogy még a szolid lányok is hajlamosak ezt az életformát választani.” - mesélte egy 40 éves nő, aki 22 év prostitúció után ma már maga is madámként dolgozik.

 Dől a pénz

 Korábban a thaiföldiek jól felszerelt és félig-meddig legális bordélyházakat üzemeltettek, de az egyre nagyobb számban beáramló vállalkozó szellemű burmaiak saját házaikban nyitották meg üzleteiket, és lassan az egész biznisz az övék lett. A házak előterében zöldséges vagy éppen szabóság működik, a lányok pedig a hátsó szobákban dolgoznak. „Amikor rendelés érkezik egy hotelből, motorbiciklivel odavisszük a lányt. Néhányan a családjukkal élnek, őket felhívjuk, és a férj viszi el a feleségét a munkára.” – mondta Arnold, a burmai strici, aki évekkel ezelőtt helyezte át székhelyét Burmából Thaiföldre.

BurmeseWhores-MaesotBrothel.jpg

Burmai prostituált a thaiföldi Maesot hotelben. Fotó: Hla Oo

 „Ha hívást kapok, a férjem visz el a szállodába. Néha a kisfiunkat is visszük, hisz nincs kire hagynunk és még csak másfél éves. Amíg én a szobában dolgozom a férjem az utcán vár és megeteti a kicsit. Én csak a testemet árulom, imádom a férjem és a gyerekem. Sokan bántanak a munkám miatt, de nem engedhetem meg magamnak, hogy törődjek ezzel. El kell látnom a családom.” – magyarázta Nyo, aki teljesen elégedett életével. „A férjem kőműves volt és 100 baht-ot (kb 650 forint) keresett naponta, már ha szerencsés volt és talált munkát. Most ő van otthon a kicsivel. Egy hívásért 500 baht-ot kapok és általában egy órát sem tart a szex. 1500-at kapok, ha egész éjszakára maradok. Már a szüleimnek is tudtam venni egy kis földet.”

 A világnak azon a felén pedig a legtöbben álmodni sem mernek ilyesmiről, örülnek, ha a napi betevő falatra valót előteremtik, Thaiföldön viszont az ételért fizetniük sem kell a prostituáltaknak. Aki erről tudomást szerez Burmában, indul is a jó élet felé.  „Az én üzletem nem elegáns, munkások járnak hozzánk és csak 200 baht-ot kérünk egy menetért.  Havonta egyszer fizetek a lányoknak, levonom belőle a költségeket, ami kb. 1000 baht. Viszont ingyen kapnak rizst és napi 20 baht-ot curryre.” - mesélte az egyik madám, akinél számos diplomás burmai dolgozik; tanárok, mérnökök. A végzettség azonban itt senkit sem érdekel, az ágyban mindenki egyforma.

mesai.jpgBurmai lányok várják a kuncsaftokat. Fotó: S.Loan

 A rendőrök is szeretik a lányokat

 Maesotban 20 nyilvános ház van, és mindegyiknek fizetnie kell a helyi rendőrségnek 8-10 ezer baht-ot, havonta. „Ennek fejében hagynak minket nyugodtan dolgozni. De a Bangkokból idejövő hatóságokat ők sem tudják befolyásolni.  Azok tavaly letartóztatták a férjemet bordélyház üzemeltetéséért, 2 év 7 hónapot kapott.”- mesélte a madám, aki szerint mindenki szerencsés, aki ebben a városban dolgozhat. Máshol ugyanis a helyi hatóságok ingyen szexért hunynak csak szemet az illegális bordélyházak felett. Ezeken a településeken a lányok sosem mondhatnak nemet egy ingyenes együttlétre az egyenruhásokkal.

 Az ártatlanság ára

 A Thaiföldre érkező burmai lányok – az ismerősök és a stricik segítségével – hamar rájöttek, hogy tudnak pillanatok alatt nagyobb összeget keresni. Ha ártatlanul érkeznek az országba, áruk sokkal magasabb, de csak háromszor(!). A lányok szüzességét háromszor adják el, az első alkalom 15 ezerbe kerül, a második 8-ba, a harmadik pedig 3 ezerbe. Utána ugyanannyit kapnak, mint egy átlagos prostituált. Ezek számukra hatalmas összegek, még akkor is, ha ebből „adózniuk” kell. „Burmában ötödikig jártam iskolába. Öten vagyunk testvérek, édesapámnak agyvérzése volt, nem tud járni. Anyám gyorsételt árult a kikötőben, napi 1500 kyat-ot keresett (kb 340 forint), de a napi rizsadagunk is ennyibe került. Úgyhogy anyámmal együtt idejöttünk Thaiföldre. Krumplit hámoztunk, segítettünk kőműveseknek, mindent elvállaltunk, amit lehetett, de a thai rendőrök mindig zaklattak minket. Végül találtunk egy stricit, aki odavalósi, ahonnan én jöttem. Anyám arra kért, adjam el magam a család boldogulásáért én pedig beleegyeztem. Szűz voltam, 15 ezer baht-ot kínáltak értem, ennek felét a strici kapta. De az öreg férfi, aki megvett engem, megsajnált, és adott 3000 borravalót. Az egészet odaadtam anyámnak és hazaküldtem Burmába. Azóta is küldök nekik pénzt, úgyhogy a testvéreim már tudnak iskolába járni.”

 A Daily Mail információi szerint 20-30 ezer burmai nő dolgozik prostituáltként Thaiföldön, többségük 18 évnél fiatalabb.

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagpolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr366150045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zobod 2014.05.11. 23:41:04

A szexturisták jó része pedig az állítólag felvilágosult, genderista, progresszív, liberális nyugati országokból érkezik.

röhögő 2014.05.12. 07:21:53

@zobod: Mert azok a leggazdagabbak. Megint sikerült egy kicsit liberálisoznod? Most jobban érzed magad? Egyszer mondj nemet az asszonynak amikor leparancsol a szeméttel és hidd el sokat fog nőni az önbecsülésed, nem kell a neten kiélned magad!

Nazareus 2014.05.12. 07:25:49

@zobod: A nyugati országokban is vannak prostituáltak. Elég régóta :)

Virág et. 2014.05.12. 07:32:44

Meg a keletiekben is. A "dubajozás" szó nyilván nem Stockholmról kapta nevét, hanem a genderizmusban kevésbé élenjáró emirátusokbeli városkáról.

Aki meg járt pl Thaiföldön, az pontosan tudja, hogy mekkora az orosz turisták aránya. Akik feltehetően nem a rég elveszett thai lányukkal (lánynak öltözött fiukkal) az oldalukon sétálgatnak.

(A cikk egyébként pont nem a nyugatiakra szakosodott thai prostikkal, hanem a helyi szegény munkásokat kiszolgáló, olcsó burmai lányokkal foglalkozik.)

Istóczy Viktor · http://kuruc.info 2014.05.12. 08:49:46

Egy progresszív liberálisnak ez maga lehet a paradicsom. Hát még ha a heroin is legális lenne, és annak az adójából lehetne enyhíteni a gyermekszegénységen.

Eliot Rosewater 2014.05.12. 08:56:51

@Istóczy Viktor: Bohócka, már megint mindenről az jut eszedbe? Nem kellene pszichológushoz járni ilyen beteges fixációval? Phuketen messze az orosz a leggyakrabban hallott nyelv az angol után, de persze ezt te honnan tudnád :)

Advanced Flight 2014.05.12. 09:15:25

Attól, hogy itt hisztiztek, még igaz, hogy tele van Thaiföld EU-s turistákkal, akik nem a sült szöcskéért utaznak ám ennyit.
Sok az orosz? Lehet.
De én Phuketen minden hotelnél láttam kitéve a svéd zászlót. Nyilván merő véletlenségből:-)

belekotty 2014.05.12. 12:57:22

Ha jól emlékszem volt idő, amikor Magyarország volt tele olasz turistákkal.

Bloodscalp 2014.05.12. 13:00:30

@Billy Pilgrim: Azok nyilván zsidó-oroszok (jön majd a szellemes kontra) A német volt, az orosz lett korunk übermensche.

Munkásőrből lesz a legjobb hazafi:)

steery 2014.05.12. 14:25:57

A szexturizmus gazdasági szempontból jó dolog, hisz a fejlettebb, gazdagabb országok lakói ily módon is támogatják a szegényebb sorsú országok lakóit, jelentős pénzösszegeket invesztálva beléjük. És ha még élvezik is a segélynyújtást, az tiszta öröm. Mennyivel igazságosabb ez, mint úgy kölcsönt-hitelt adni egy másik országnak, hogy cserébe megszorításokat kérünk, meg beleszólunk a belpolitikába? Képzeljétek el, milyen jó lenne, ha Magyarország úgy vehetné fel az EU-tól meg az IMF-től a nagy hiteleket, hogy nem kell visszafizetni, de cserébe a hitelezők által kijelölt nyugati polgárok jól megizélhetik a magyar polgárokat? Férfiakat, nőket, gyerekeket egyaránt. :-DDD
Mindig az erősebb kutya baszik. A gyengébb meg örüljön, hogy van aki baszogatja.

belekotty 2014.05.12. 14:29:58

@Bloodscalp: Meg liberálisból.
@steery: Akarsz beszélni róla?

borzimorzi 2014.05.12. 14:58:03

Ha Orbán sokáig marad, itt is Burma lesz! A narancsszínű slafrokban riszáló nyanya meg simán éhen fog halni, mert őérte végképp nem fognak fizetni.
Üdv:
b

Nazareus 2014.05.12. 15:01:45

@borzimorzi: Már közel vagyunk hozzá. Nem véletlenül hivják Budapestet Kelet-európa Bangkokjának. Sok szexturista jár ide hozzánk. Föleg Angliából.

protézisesh 2014.05.12. 15:22:42

Két évnyi thaiföldön élés-dolgozás után hadd tegyem hozzá, hogy Európában aki kurvázni megy, az NŐHÖZ akar jutni. Ellentétben a sok Hanssal, Jörggel, meg persze Ivánnal, akik lehetőség szerint a minél inkább gyerektestű, kis mellű, lapos seggű, kis termetű, vagyis a nyugati világban leginkább csak 12-14 éves kor ALATT jellemző testalkatra repül rá. Ott persze nem törődve azzal sem, hogy áldozata vajh nagykorú-e már. Aki Thaiföldre kurvázni megy, az 95%-ban pedofil... :(

Rob67 2014.05.12. 15:34:47

Imdom azokat a liberalisozo honfitarsakat, akik mondjuk Thaifoldet hirbol sem ismerik, de minden alkalmat megragadnak a 'le-a-liberalisokkal' cimu reszre.
A tobbseg velhetoleg Karpataljan kivul nem igen latta a vilagot, ami azert elegge korlatolt informaciot nyujt.
Hat igen, csak a tenyszeruseg kedveert: Thaifold lassan osszeforr az oroszokkal, a turistakkal, a maffiaval. Jo erzesu europai evek ota messze elkeruli Pattayat. Ott mar szinte csak az orosz az ur.
Az az orosz aki rettenetesen konzervativ a sajat hazajaban es egy utolso taplo paraszt azon kivul. Mocskosak, reszegek, hangosak es neveletlenek (nem csak Thaifoldon). Halomra kefelik a thai lanyokat. Aztan hazamennek, kicsit putyinoznak, lengetik a sarlo-kalapacsos zaszlot, megveszik a volt keleti blokkbol azokat a politikusokat akiket meg lehet.
A magyar meg bekemenetet tart a vedelmere.

Nazareus 2014.05.12. 16:07:19

@protézisesh: Ez persze nem igaz. A prostik 99%-a Thaiföldön böven nagykorú, gyakran 1-2-3 gyerekkel. Ha pl. Pattayan körbenézel akkor tele van nagykorú prostikkal, azokra nyilván igény is van, azért vannak ott.

Persze ha _úgy_ érted, hogy pedofil az, aki ugyan nagykorú nökkel szexel Thaiföldön, de akik európában kiskorúnak néznének ki, akkor másról lehet vitatkozni (a kinézetröl). Az ázsiai nöknek is van bizony mellük, bár valószinüleg kissebb az átlag mellkörfogat :) Viszont nem nem vetted figyelembe, hogy a mentalitásuk sokkal jobb, mint az európai nöké. Sokkal kedvesebbek, mosolygósabbak és barátságosabbak. Magyarországon is igény van az olyan prostituáltakra, akik úgymond "barátnö feeling-et" adnak, de ez ö ilyen jellegü szolgáltatásuk csak távoli visszfénye a thai prostituáltaknak. Másrészt egyszerüen van nem is kevés olyan férfi, akinek az ázsiai tipus tetszik és nem azért mert (látens vagy nem látens) pedofil.
süti beállítások módosítása